Mi fido di te!

zondag 24 januari 2010

Onmacht

In antwoord op de onzinnige reacties op het artikel:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=E22L72QR

Ik lees het volgende: 'Het aantal vreemdelingen ligt niet hoger dan in andere gemeenten', 'De logica wordt hier volledig overschaduwd door blinde xenofobie, door domme vreemdelingenhaat', 'getuigd op zijn minst van dwaasheid', 'vreemdelingenhaatzaaier',... en ik denk spontaan dat dit een slechte grap is van de, wellicht zeer geachte, heer Feremans...
En de evenzeer gerenomeerde persoon Vancoillie voegt daar, al grappend, 'Tommeke' aan toe. Een niet onbelangrijke, verheven, bijdrage...

Dit kan toch niet serieus gemeend zijn?

Als dit het antwoord is van het Menense bestuur zijn we, hoewel thuis, ver van ons huis...
Als je elkeen die kritiek levert op het feit dat je -ondanks het feit dat je de huidige gemeenschap al niet kan voorzien van elementaire basisbehoeften- (stemgerechtigde) niet-Belgen binnen haalt, als racist gaat bestempelen ben je, ongetwijfeld, goed bezig... met jezelf ongeloofwaardig te maken.
En je geloofwaardigheid, beste heren, is al helemaal zoek als de helft van uw partij, waaronder de burgemeester en met hem het grootste deel van de Menenaars, het budget voor het OCMW buitensporig vindt. Het zal wel duidelijk zijn dat het Menense OCMW een bodemloze put is geworden!
Met een voorzitter die, hoewel hij zich niet eens op de nieuwjaarsrecepties van zijn eigen partij en van het stadspersoneel laat zien, wellicht een zeer sterk en uiterst gemotiveerd dossier heeft! En die een ‘sociaal bloedbad’ wil vermijden (bron: De Weekbode van 22/01)!

Welkom in Menen... Waar de lokale SP.A-afdeling intern een robbertje moddergooien uitvecht en ondertussen probeert het gezicht te redden door externe kritiek te counteren met kleinzielige verwijten.

mb

PS: Schepen Karl Debuck is content: ‘Dat houdt voor mij ook in dat de burgemeester het zich niet meer kan permitteren om tegen mij te zeggen: ‘Jij moet de partij verlaten’. Voortaan zal hij mij moeten dulden. (Weekbode 22/02)
Need I say more?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten